نی‌ نی سایت

ران مرغ خوشمزه: تجربه های نی نی سایتی ها برای یک شام لذیذ!

ران مرغ یکی از محبوب‌ترین قسمت‌های مرغ است، هم به خاطر طعم لذیذش و هم به خاطر تنوع روش‌های پختش. اما راز یک ران مرغ عالی چیست؟ ما در نی نی سایت گشت و گذاری زدیم و 25 مورد از بهترین تجربه‌ها و نکات مادران و کدبانوهای ایرانی را برای شما جمع آوری کرده‌ایم:

این نکات به شما کمک می‌کنند تا ران مرغی آبدار، خوش طعم و مجلسی داشته باشید:

  • بهره‌گیری از ران مرغ تازه و با کیفیت
  • خواباندن در سس مناسب (ماست، زعفران، آبلیمو و ادویه جات) حداقل 2 ساعت
  • اضافه کردن پیاز رنده شده به سس برای طعم بهتر
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • بهره‌گیری از سیر تازه برای عطر و طعم بی‌نظیر
  • زعفران دم کرده راز خوشمزگی ران مرغ است
  • کمی روغن زیتون به سس اضافه کنید تا ران مرغ خشک نشود
  • بهره‌گیری از ادویه‌های مناسب: زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا
  • برای طعم دودی، کمی پودر سیر اضافه کنید
  • اگر وقت دارید، ران مرغ را یک شب در یخچال بخوابانید
  • قبل از پخت، ران مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد
  • برای پخت در فر، دمای مناسب 180 درجه سانتیگراد است
  • ران مرغ را در فر از قبل گرم شده قرار دهید
  • مدت زمان پخت بستگی به اندازه ران مرغ دارد (حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت)
  • برای پخت آبدار، کمی آب یا آب مرغ به ظرف اضافه کنید
  • در اواخر پخت، کمی عسل یا شکر قهوه‌ای روی ران مرغ بمالید تا کاراملی شود
  • برای پخت روی گاز، از حرارت ملایم استفاده کنید
  • در تابه را ببندید تا ران مرغ به خوبی بپزد
  • مرتب ران مرغ را برگردانید تا همه طرف آن یکدست بپزد
  • برای ته دیگ خوشمزه، سیب زمینی حلقه شده ته قابلمه بچینید
  • اضافه کردن آلو بخارا به ران مرغ طعم ترش و شیرینی می‌دهد
  • برای طعم مجلسی، از زرشک و خلال پسته استفاده کنید
  • هویج حلقه شده هم طعم خوبی به ران مرغ می‌دهد و هم ظاهر زیبایی دارد
  • قبل از سرو، اجازه دهید ران مرغ کمی استراحت کند
  • با پلو زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید
  • نوش جان!

امیدواریم با این نکات بتوانید ران مرغی بی‌نظیر تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

منتظر نظرات و تجربه‌های شما در مورد پخت ران مرغ هستیم!

با اشتراک گذاشتن این پست، به دوستان خود هم کمک کنید یک شام خوشمزه درست کنند!



ران مرغ خوشمزه: گلچینی از تجربیات نی نی سایت (25 ایده)

ران مرغ خوشمزه: گلچینی از تجربیات نی نی سایت (25 ایده)

1. طعم بهشتی با پیاز فراوون!

یکی از پرطرفدارترین روش‌ها، بهره‌گیری از پیاز فراوونه. ران‌ها رو با پیاز خلالی سرخ کنید تا حسابی طلایی بشن. پیاز عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به مرغ میده. بهتره پیاز رو اول جدا سرخ کنید و بعد مرغ رو اضافه کنید تا پیاز نسوزه و تلخ نشه. اضافه کردن کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز، طعمش رو چند برابر بهتر میکنه. بعضی‌ها یک حبه سیر هم رنده میکنن تو پیاز که عطرش محشر میشه. اگه دوست دارین ران مرغتون آبدارتر باشه، یک مقدار آب جوش به پیاز و مرغ اضافه کنید و بذارید آروم بپزه. اگه وقت دارین، پیاز رو با حرارت خیلی کم کاراملی کنید، طعم ران مرغتون بی‌نظیر میشه. بعد از سرخ شدن مرغ، پیازها رو از تابه خارج کنید و به عنوان دورچین استفاده کنید.

2. جادوی زعفران و آبلیمو

زعفران و آبلیمو، یه ترکیب کلاسیک و همیشه برنده است. ران‌ها رو توی مخلوط زعفران دم‌کرده، آبلیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و بذارید چند ساعتی بمونه. هرچی بیشتر تو مواد بمونه، طعمش بهتر میشه. حتی میتونید از شب قبل این کارو انجام بدید. میتونید یک قاشق ماست هم به مواد اضافه کنید تا ران مرغتون لطیف‌تر بشه. برای پخت، هم میتونید توی فر بذارید و هم توی تابه سرخ کنید. اگه توی فر میذارید، روش رو فویل بکشید تا خشک نشه. میتونید از کمی روغن زیتون هم استفاده کنید که هم سالم‌تره و هم طعم خوبی به مرغ میده. بعضی‌ها کمی پودر سیر هم به این ترکیب اضافه میکنن که عطرش عالی میشه.

3. سس سویا، طعم متفاوت آسیایی

اگه دنبال یه طعم متفاوت هستید، سس سویا رو امتحان کنید. ران‌ها رو توی سس سویا، زنجبیل رنده‌شده، سیر رنده‌شده و کمی شکر قهوه‌ای بخوابونید. مقدار سس سویا رو با احتیاط بریزید که خیلی شور نشه. زنجبیل و سیر طعم فوق‌العاده‌ای به مرغ میدن. شکر قهوه‌ای باعث میشه مرغتون براق و خوشرنگ بشه. میتونید کمی روغن کنجد هم به این ترکیب اضافه کنید. برای پخت، هم میتونید توی تابه سرخ کنید و هم توی فر بذارید. در حین پخت، سس رو چند بار روی مرغ بریزید تا مزه‌دار بشه.

4. ران مرغ کبابی با طعم دودی

برای داشتن یه ران مرغ کبابی خوشمزه، از پودر پاپریکا دودی، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و کمی روغن زیتون استفاده کنید. ران‌ها رو خوب با این مواد ماساژ بدید و بذارید چند ساعتی بمونه. بهترین روش پخت، روی منقله. ولی میتونید توی فر هم درست کنید. اگه توی فر درست میکنید، از دمای بالا استفاده کنید تا مرغتون خوب برشته بشه. میتونید قبل از پخت، ران‌ها رو کمی آبپز کنید تا پختشون کامل‌تر بشه. برای طعم دودی بیشتر، میتونید از تراشه‌های چوب دودی هم استفاده کنید. حتما قبل از سرو، یه کم آبلیمو تازه روی مرغ بریزید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. پیاز کارامل شده با مرغ ترکیبیه که همیشه طرفدار داره مخصوصا با اون عطر و طعم خاصی که میده

پاسخ دادن به شروین لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا